Miljøstyrelsens bekæmp-app

Står du og mangler gode ideer til, hvordan du bedst bekæmper et skadedyr? Har du alger på taget, svamp i træværket eller dårlig lugt i kælderen?

Om bekæmp-appen

Bekæmp-appen giver dig alle de gode råd lige ved hånden, når du vil af med kryb, kravl og andre skadelige organismer – både med og uden gift.

Miljøstyrelsens bekæmpelsesguide hjælper dig af med de ubudne gæster, og hjælper dig samtidig med at passe på dig selv og dine omgivelser.

Har du forslag til flere skadedyr til guiden? Så hører vi gerne fra dig. Send dine forslag til biocides@mst.dk, att. Tina Wissendorff. Skriv BekæmpAPP i emnefeltet.

De gode råd er blevet til med bidrag fra Skadedyrsguiden, seniorforsker Karl-Martin Vagn Jensen, Aarhus Universitet, Naturstyrelsen og boligejernes videncenter, Bolius.

Teknik

BekæmpApp’en er en webapplikation, som kan benyttes på forskellige enheder; computere, tablets og smartphones. Det eneste det kræver, er at du besøger hjemmesiden (www.bekaemp.dk), så tilpasser den sig automatisk din enhed.

Hvis du benytter en Iphone eller Ipad kan du tilføje et direkte link på din hjemmeskærm, ved at klikke på den lille firkant med pilen i bunden af browseren, når du står på webapplikationens forside. På smartphones og tablets med Android styresystem kan du lave et bogmærke i browseren, og dernæst sende bogmærket til startskærmen.

Benytter du en computer (PC/Mac) er BekæmpApp’en optimeret til de seneste browser-versioner af Chrome, Firefox, Internet Explorer (10+) og Safari. Benytter du smartphone eller tablet, er webapplikationen optimeret til IOS 6 og 7, samt Android 4.

© Miljøstyrelsen
Download bekæmp-appen (Føj til hjemmeskærm)